TAGES BAD MUR & PUTS

Badrumsrenovering Dalarna

Badrumsrenovering Dalarna

Badrummet är ett av dom viktigaste rum i huset/lägenheten. När man ska renovera ett badrum så är det viktigt att utförandet blir fackmannamässigt, för då gäller försäkringen. Vi på tages har våtrumscertifikat och har tätskiktcertifikat för dom leverantörer som vi använder. Vi utför allt snickeri och plattsättning och tar in underleverantörer som vi noga valt ut efter kvalité och deras kundbemötande. Vi samarbetar med Kvarnsvedens Bygg AB, Engmans Rör AB och Mega El AB. 

Arbetsmomenten:

När man ska renovera ett badrum så är det första man gör att riva badrummets ytskikt alltså allt material ända ner till stommen både på golv och vägg. Detta gör man för att man får inte ha dubbla tätskikt. Efter rivning så undersöker man om stommen är frisk så att det inte finns någon dold vattenskada.

Sedan så börjar rörmokaren med att byta golvbrunn och ta bort gamla vatten rör och dra in nya rör till toa, handfat och dusch. Nu är det el som ska dras i väggarna till eluttag, lampor, paxfläckt, golvvärme mm. Elektrikern drar även in jordat till badrummet om det inte redan finns. Sedan så återställs väggar och golv med golv spånskivor om det inte är betongplatta och väggskivor. Man sätter även upp spånskivor och gipsskivor på väggarna.

Nu är det klart för flytspackling av golv. Sedan börjar det viktigaste momentet som är tätskiktet. Det appliceras efter branschreglerna och görs väldigt noga. Nu börjar plattsättningen och när den är klar kommer rörmokaren o installerar toa, handfat och dusch/badkar och efter det elektrikern. Sedan så sätts taklister och dörrlister upp.

Vi utför Badrumsrenovering i hela Dalarna. med omnejd!

Badrumsrenovering-dalarna

Prisexempel

Badrumsrenovering Dalarna

* Priset är endast ett preliminärt pris vid förfrågan

Ca pris badrum: 5500-6500kr/m2. (Vägg och golvyta)

I priset ingår då allt arbete, material, badrumsinredning. Beroende på vad man vill ha för kakel och klinker samt badrums inredning så kan priset variera en hel del.